Predstavnik zvaničnog Rotary vendora kod nas

https://www.club-merchandise.eu/ sada ima svog zvaničnog predsanvika kod nas, to je Filip Paunović, iz Rotarakt kluba Beograd. Evo njegove poruke/ponude.

 

Poštovani,

Ja sam Filip Paunović, član Rotarakt kluba Beograd.

Obraćam Vam se ispred kompanije koja se bavi proizvodnjom Rotari, Rotarakt i Interakt brendiranih proizvoda. Kao jedina kompanija na ovim prostorima koja poseduje Rotari licencu za korišćenje i stavljanje u upotrebu Rotari simbola želim da Vam predstavim proizvode ove nemačke kompanije koju ekskluzivno zastupam na teritoriji Balkana.

Sve informacije o asortimanu proizvoda se nalaze na veb stranici:

https://www.club-merchandise.eu/

Ukoliko želite da posedujete nešto iz asortimana na raspolaganju su Vam dve opcije:

  1. Direktno naručivanje preko veb stranice (https://www.club-merchandise.eu/). Procedura naručivanja je maksimalno pojednostavljena. Proizvod se dostavlja direktno iz Nemačke na željenu adresu i snosite troškove dostave.
  2. Obratiti se direktno meni (kontakt ispod) sa spiskom željenih proizvoda. Radi uštede na troškovima poštarine na raspolaganju Vam je nekoliko načina za dostavu. Posebne pogodnosi za veće narudzbine.

Biće mi zadovoljstvo da Vašem klubu predstavim proizvode kompanije koju predstavljam i da se lično uverite u kvalitet naših proizvoda. Ukoliko ste za tu opciju, nalazim Vam se na raspolaganju. Takođe bih Vas zamolio da članovima Vašeg kluba prosledite moju poruku.

Zahvalan,

Filip Paunovic

+381 65 35 30 559

f.paunovic@club-merchandise.eu

https://www.linkedin.com/in/filippaunovic

https://www.facebook.com/Paunovic1991